Vi tager hånd om dit projekt


og sikrer din succes...

AP Company er din kompetente sparringspartner, når det gælder udvikling af dit svineprojekt. Vi kan levere konkurrencedygtige mekaniseringsløsninger i høj kvalitet - og til fornuftige priser.

Internationalt fokus

AP Company er en international projektvirksomhed. Vi udvikler egne produkter, der bliver produceret til de mest konkurrence­dygtige priser og vi leverer totalløsninger indenfor staldindretning, til danske og internationale svinebrug. Firmaet blev etableret i 1994 og blev i januar 2013 opkøbt af Jyden.

Levering af svineprojekter i mange lande uden for Danmark stiller store krav til logistik og projektstyring. AP Company har derfor netop international logistik og projektstyring som kernekompetencer. Den internationale erfaring gør derfor AP Company til en særlig attraktiv partner for landmænd, i forbindelse med opstart eller udvikling af aktiviteter i udlandet.

Projektekspertise

Vores medarbejderes ekspertise indenfor projektstyring er en anden af vores væsentligste succesparametre. Vi er bevidste om, at kundens oplevelse af professionel projektstyring og høj service, fra første kontakt til slutafregning, er en afgørende faktor for et succesfuldt samarbejde.

One company - four brands

Med et fælles ejerskab af Jyden, indgår AP Company på lige fod med virksomhederne PanelTech og MHJ Agroteknik som værende en del af konceptet "One company - four brands". 

Med fire individuelle brands er vi i stand til at tilbyde totale mekaniseringsløsninger, der udover inventardelen omfatter foder- og transportsystemer, gulvløsninger, ventilation og luftrensning.

Vi vil gerne hjælpe dig igennem din købsproces og gøre det langt mere bekvemt for dig som kunde at finde din rigtige løsning.

Send Forespørgsel

Skriv – hvis du har spørgsmål
vedr. vores staldløsninger…

/ /