Løbe- og kontrolstald


Tilpasset løsning

JB DUO findes i forskellige variationsmuligheder alt efter behov og formål med boksen. JB DUO fås med frontrør, med frontlåge samt frontlåge inkl. høj gennemgang og med enten saloonbaglåge eller JB FLEX-baglåge (i drægtighedstald med mulighed for løsdrift). JB DUO leveres desuden i to forskellige længder, variabel bredde og med mulighed for overbygning til højde 110 cm (standardhøjde er 100 cm). JB DUO kan i stalden også indrettes med ornelåge i panel.

Optimal drift

B DUO kan leveres med en lukket plade i frontsiderne, hvilket bevirker, at ornen ikke kan fremprovokere brunst hos "nabosoen". Derved sikres optimal brunststimulering for hver enkelt so, hvilket resulterer i færre omløbere.

Mindre risiko for skader

Låsen på saloonbaglågen er særdeles slidstærk og kan ikke åbnes af eventuelle løse søer, hvilket minimerer risikoen for skader som følge af vulvabid og slagsmål. Ved anvendelse af frontlåge fremfor frontrør kan det forhindre ornen i at bruge forværket som stige, hvorved skader på såvel orne som foderanlæg undgås.

Optimeret arbejdsmiljø

Kombinationsmulighederne ved JB DUO har flere fordele, bl.a. gør frontlågen med høj gennemgang det muligt for inseminøren at gå oprejst gennem boksen. På den måde kan frontlågen dermed optimere arbejdsmiljøet og reducere tidsforbruget.
Saloonlågen kan åbne begge veje, hvorved arbejdsgangen og adgang til boksene effektiviseres, når søerne skal flyttes.
Saloonlågen kan låses i tre positioner og betjenes nemt med kun en hånd. JB DUO har en reduceret højde på den bagerste del, hvilket giver en nem tilgang til soen, og derved en mere behagelig arbejdsstilling under inseminering af soen.

Lang holdbarhed

Gennemtænkt design kombineret med finish i mindste detalje giver dig et funktionelt og fleksibelt inventar med høj brugsværdi i mange år. JB DUO er f.eks. udstyret med en variabel fodplade i bag, der gør boksen stabil, slidstærk og vridsikker. Desuden er vandrørssystemet udført i rustfrit stål, hvilket er med til at forlænge boksens levetid.

Send Forespørgsel

Skriv – hvis du har spørgsmål
vedr. vores staldløsninger…

/ / Showroom